Personlig Assistent - Töreboda

1 tjänst 75 %

Jag är en glad 35 årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

1 tjänst ca 75%. Rullande schema med 7 dygn på fyra veckor. Väntetid på natten.
Ingen schemalagd tid lördag-måndag.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Kollektivavtal Personlig assistent KFO - Kommunal

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TN” till arbetsgivaren via e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com snarast dock senast 2018-03-18.

 

Personlig Assistent – Lidköping

Semestervikarie

Sökes: Semestervikarie vecka 25 tom vecka 32. Du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarstagande. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt.

Finnes: Varierande, roligt jobb som personlig assistent åt kille på 32 år. Arbetsuppgifterna varierar mellan omvårdnad, hushållsarbete och olika fritidsaktiviteter.

Semestervikariat vecka 25–32 ca 85 %. Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour. Vi ger dig bredvidgång och introduktion i god tid så du kommer in i arbetet.
Anställningsintervjuer kommer hållas löpande.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev eller mail med referenser märkt ”JS” senast 2018-03-22 på e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com  

 

Personliga Assistenter –Falköping

2 Semestervikarier

Jag är en gift man, 75 år och som bor i hus som söker dig som kan assistera mig med allt som ingår i mitt vardagliga liv. Det innefattar moment som stöd och hjälp vid förflyttningar, omvårdnad och hushållsarbete. Du kommer få följa med mig på olika aktiviteter och till den kristna kyrkan.

Du som söker är praktiskt lagd samt lugn och trygg i ditt förhållningssätt. Du ska kunna ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Då jag ibland får besök av hund kan du inte vara allergisk. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.
Körkort är ett krav.

2 Semestervikariat vecka 24–33 med tjänstgöring ca 75–80 %. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att redan nu börjar arbeta som timvikarie.
Arbetstiden är förlagd till dygnspass med väntetid/sovande jour. Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Kollektivavtal KFO – Kommunal.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt "VS" senast 2018-04-06 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com