Personlig Assistent - Örebro

1 Tjänst

Glad 24 årig tjej som bor i lägenhet i Örebro. I arbetsuppgifterna ingår b la. att assistera mig vid mitt jobb, fritid och även vara behjälplig med hushållssysslor samt allt annat som hör till det vardagliga livet.  

Du som söker är tjej, och du ska vara lyhörd och pålitlig. I vissa situationer, som när jag jobbar eller umgås med vänner är det viktigt att du kan ta ett steg tillbaka.  Jag har hund så du kan inte vara allergisk, och tidigare hundvana är ett plus. Då jag behöver assistans vid förflyttningar är det bra att du har god fysik. Jag kräver ingen formell utbildning utan det viktigaste är att personkemin fungerar. Körkort är ett krav.

1 tjänst med tillträde 1 september 2018 med tjänstgöringsgrad 70 %. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag men dygnspass samt något helgpass förekommer ibland.

Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”ÖT” senast 2018-08-19 till arbetsgivaren via e-post: pia@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com 

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.