Personlig Assistent - Töreboda

1 tjänst

Jag är en glad kille på 13 år som söker dig som vill assistera mig hemma i min familj, i skolan eller där jag för närvarande befinner mig. Jag har flerfunktionsnedsättning och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek.

Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du ska vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Du är rökfri och utan husdjursallergier. Körkort är ett krav.  Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus.

1 tjänst med tjänstgöring 75 %.
Arbetstiden är förlagd till helg, dag, kväll samt vaken natt.

Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från belastningsregistret ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”.  Beställ det på www.polisen.se

Tillträde efter överenskommelse. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”TT” senast 2018-05-31 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Personliga Assistenter - Götene

2 semestervikariat

Jag är en kille, 30 år och som bor i egen lägenhet. Jag har personlig assistans som hjälper mig där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig hygien, matsituationer, och kommunikation. Du kommer även vara med att assistera mig vid andra aktiviteter.

Du som söker får gärna ha utbildning med inriktning mot personlig assistent, omvårdnad eller liknande. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar. Det är meriterande om du har kännedom om autism och epilepsi. Då du hjälper mig med kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

2 semestervikariat med tjänstgöring ca 75 %. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt jour/väntetid på natten. Dygnspass är vanligt. Tillträde 3 juni tom 22 augusti 2018.
Semestervikariaten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal.
Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Skicka din ansökan med referenser och personligt brev märkt ”DS” senast den 25 maj 2018 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skarborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent - Tidan

1 Tjänst

Jag är en man på 56 år och som bor i eget hus. Att arbeta som personlig assistent hos mig innefattar b la att vara ett stöd i omvårdnad, städning, matlagning, promenader och annat som ingår i det vardagliga livet.  

Du som söker är gärna 30 år och uppåt och lugn och trygg i ditt förhållningssätt. Du tar egna initiativ, har en positiv livssyn och god förmåga att vara lyhörd. Ingen formell utbildning krävs utan det viktigaste är att vår personkemi fungerar. Då jag ibland träffar djur kan du inte vara allergisk.

1 Tjänst 64% med tjänstgöring dag, kväll, varannan helg samt natt med sovande jour/väntetid. Både dag pass, kväll/natt pass och dygnspass finns. Möjlighet till mer tid finns. Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet. 

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal 

Välkommen med din ansökan med referenser märkt "TD" senast 2018-05-23 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Personlig Assistent –Skara

1 Vikariat

Jag är en kille, 24 år och som bor i egen lägenhet. Söker nu en personlig assistent som ska vara vikarie för en av mina ordinarie assistenter. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning och allt annat som hör till dagliga livet. Jag tycker b la mycket om musik och att fika.

Söker en assistent som är pålitlig, lugn, har ansvarskänsla samt ett gott humör. Du kan ta egna initiativ men är också mycket lyhörd för mina behov. Ingen utbildning krävs utan den personliga lämpligheten är avgörande.

1 vikariat med tjänstgöring ca 41 %. Arbetstiden är förlagd till ett dygn i veckan samt extra tid vid andra assistenters ledighet etc. Jour/väntetid på natten. Tillträde mitten av juni 2018. Vikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skicka din ansökan med referenser och personligt brev märkt ”LS” senast den 20 maj 2018 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skarborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent-Skövde

1 Semestervikariat

Jag är en glad och positiv 55-årig kvinna som bor med min man i Igelstorp. Jag är rullstolsburen och behöver assistans med omvårdnad, sköta mitt hem, samt allt annat som hör till det dagliga livet. Jag kommunicerar med hjälp av Bliss symbolspråk. 

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla samt är positiv, Jag har egen bil så körkort är ett krav. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men i slutändan läggs största vikten vid dig som person. Då det ibland finns djur hos mig kan du inte vara allergisk.

1 semestervikariat vecka 26–33 med tjänstgöringsgrad ca 80 % med schemalagd arbetstid dag, kväll, helg samt natt med sovande jour. Dygnspass är vanligt.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal. Du får bredvid gång och introduktion innan tillträde.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”MI” senast 2018-05-14 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personliga Assistenter –Lidköping

1Tjänst 1 Semestervikarie

Du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarstagande. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt.

Finnes: Varierande, roligt jobb som personlig assistent åt kille på 32 år. Arbetsuppgifterna varierar mellan omvårdnad, hushållsarbete och olika fritidsaktiviteter.

1 tjänst 85%
1 Semestervikariat vecka 25–32 ca 85 %.
Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour. Vi ger dig bredvidgång och introduktion i god tid så du kommer in i arbetet. 

Anställningsintervjuer kommer hållas löpande. Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev eller mail med referenser märkt ”JS” senast 2018-05-14 på e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com  
Skriv i din ansökan vilken tjänst du söker i första hand.

 

Personlig assistent - Timmersdala

1 Semestervikariat

Semestervikarie som personlig assistent sökes till Emanuel 27 år. Emanuel har en svår CP skada och behöver hjälp med allt.
Vi är ett gäng på 10 personer som är personliga assistenter till honom och du jobbar alltid med någon av oss.

Du måste ha körkort och tillgång till egen bil och kan inte vara rökare.
Vi bor ovanför TImmersdala nära Bergs kyrka. 2 mil till Skövde, 2 mil till Skara och 2 mil till Mariestad.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal. Anställningsintervjuer hålls löpande under ansökningstidens gång.

Ring mig, hans pappa och vice arbetsledare Martin Stenberg på telefonnummer 0708 - 210 692 eller ännu hellre skicka din ansökan med referenser till martin.d.stenberg@remove-this.gmail.remove-this.com

Välkommen med din ansökan!
 

 

10 årig kille söker personliga assistenter-Falköping

2 Semestervikariat

Glad och busig kille på 10 år söker dig som vill assistera mig hemma i min familj eller där jag för närvarande befinner mig, när du ska jobba kommer jag ha sommarlov från skolan. Jag har flerfunktionshinder och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek.
Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du ska vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Ingen särskild utbildning krävs utan stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Krav är att behärska det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation.

1 semestervikariat vecka 26-33 ca 75%. Arbetstiden är förlagd till kvällspass och vaken natt.
1 semestervikariat vecka 26-29 ca 75%. Arbetstiden är förlagd till dag och kvällspass samt vaken natt.

Semestervikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.
Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från belastningsregistret ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”. Vi behöver detta innan du får börja arbeta så tänk på att beställa detta registerutdrag från polisen i god tid eftersom det är viss handläggningstid.

Tillträde efter överenskommelse. Anställningsintervjuer hålls fortlöpande.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”JF” senast 2018-06-01 till arbetsgivaren på E-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com