Jobba extra som personlig assistent - Skövde

Timvikarie

Jag är en man som är 68 år och som bor själv i lägenhet. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning och allt annat som hör till dagliga livet.

Du som söker är självständig, flexibel, och positiv till livet. Du ska kunna ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt för mig.
Körkort är ett krav.

Timvikarie vid andra assistenters ledighet, sjukdom osv. Tjänstgöring dygnspass med väntetid/sovande jour. Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”LE” senast 2018-12-13 till arbetsgivaren via E-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com