Personlig assistent till kvinna i Lidköping

1 tjänst

 

Jag är en 43-årig kvinna med utvecklingsstörning och som bor i egen lägenhet. Som assistent hos mig jobbar du hemma hos mig, hjälper mig med b la matlagning, städning och omvårdnad. Du är med mig på mitt arbete och fritidsaktiviteter som b la är ridning och cykling.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är glad, och trygg i dig själv. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.

1 tjänst ca 22% med tjänstgöring varannan lördag. Man jobbar dygnspass. Tillträde 29 oktober 2018. Du som söker får gärna ha möjlighet att jobba även som timvikarie. Du får brevidgång och introduktion.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”MT” senast 2018-10-26 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

 

Jobba extra som personlig assistent till ung man.

Timvikarie

 

Jag är kille på 30 år och som bor i egen lägenhet. Jag sitter i rullstol och har autism.
Du assisterar mig med b la omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning samt andra aktiviteter. Tre dagar i veckan är jag på daglig verksamhet och när jag är ledig så tycker jag
b la om att lyssna på musik, bada och spela tevespel.

Du som söker är lugn och trygg i dig själv, och har sinne för ordning. Vi tror att du är punktlig, självgående utan att ta över, lyhörd, flexibel och har en positiv inställning som smittar av sig. Då jag ibland träffar djur kan du inte vara allergisk.
Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men det är inget krav. Det är viktigt att du som söker har god svenska i både tal och skrift då du hjälper mig med kommunikation.

Behovsanställning vid ordinarie assistenters ledighet, sjukdom osv. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med sovande jour/väntetid. Dygnspass förekommer. Tillträde efter överenskommelse.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”RT” senast 2018-10-15 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent-Töreboda

1 tjänst

Jag är en glad 36 årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik, fika och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

1 tjänst 21% med schemalagd arbetstid ett dygnpass varannan vecka. Väntetid på natten. Ingen schemalagd tid på helg. Kanske något för dig som studerar eller söker mer tid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Kollektivavtal Personlig assistent KFO - Kommunal

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”LL” till arbetsgivaren via e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com snarast dock senast 2018-10-08

 

 

 

Personlig Assistent –Tidaholm

1 tjänst

Jag är en 58-årig man som har personlig assistans och bor i eget hus. Du som söker ska kunna assistera mig med omvårdnad, träning, hjälp att sköta mitt hem och trädgård samt allt annat som hör till det dagliga livet.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är pålitlig, har ansvarskänsla samt ett gott humör. Det ingår i jobbet att följa med vid bad. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt för mig.
Körkort är ett krav.

1 tjänst med tjänstgöring 76 %. Schemalagd arbetstid på ett rullande fyra veckors schema. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt natt med väntetid/sovande jour, och dygnpass varannan helg.
Tillträde 5 november och tjänsten inleds med bredvid gång.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TJ” senast 2018-10-07 till arbetsgivaren SkaraborgsAssistans via E-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

 

 

 

Personlig Assistent - Skövde

Timvikarie

Jag är en man som är 68 år och som bor själv i lägenhet. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning och allt annat som hör till dagliga livet.

Du som söker är självständig, flexibel, och positiv till livet. Du ska kunna ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt för mig.
Körkort är ett krav.

Timvikarie med tjänstgöring dag, kväll, helg samt natt med väntetid/sovande jour. Man arbetar dygnspass. Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TE” senast 2018-09-28 till arbetsgivaren via E-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com