Personlig Assistans Personlig Assistans Personlig Assistans

Lediga tjänster


 

Personlig Assistent - Örebro
1 Vikariat

Jag är en glad 23 årig tjej som söker en personlig assistent som ska vara vikarie för en av mina ordinarie assistenter som är föräldraledig. Du kommer att få assistera mig vid mitt jobb, fritid och även vara behjälplig med hushållssysslor samt allt annat som hör till det vardagliga livet.  

Du som söker är tjej, och du ska vara lyhörd och pålitlig. I vissa situationer, som när jag jobbar eller umgås med vänner är det viktigt att du kan ta ett steg tillbaka.  Jag har hund så du kan inte vara allergisk, och tidigare hundvana är ett plus. Då jag behöver assistans vid förflyttningar är det bra att du har god fysik. Jag kräver ingen formell utbildning utan det viktigaste är att personkemin fungerar. Körkort är ett krav.

1 föräldraledighetsvikariat med tillträde snarast och tom juni 2018 med tjänstgöringsgrad 100 %. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag men med ett dygnspass varannan vecka samt något helgpass ibland.

Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”VÖ” senast 2017-12-31 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@skaraborgsassistans.com 

Anställningsintervjuer hålls löpande.

_______________________________________________________________________

Personlig Assistent till kille i Herrljunga
1 Tjänst

Jag är en kille i 40 års ålderns med Downs syndrom,. Har stöd av personlig assistent dygnet runt förutom dagtid då jag arbetar vid en daglig verksamhet.

Jag söker nu en personlig assistent som kan stötta mig i min vardag med personlig omvårdnad, matlagning och att sköta min lägenhet. Behöver även stöd i de aktiviteter som jag deltar i regelbundet såsom simning, bowling och matlagningskurs.

Söker en assistent som är lugn och trygg i sig själv, flexibel och kan ta egna initiativ men som också är mycket lyhörd för mina behov. Ålder har mindre betydelse men det är viktigt att vi passar ihop och att du förstår mig.

Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

1 tjänst med schemalagd arbetstid 53%. Arbetstiden är förlagd tll måndag samt onsdag eftermiddag/kväll med väntetid på natten. Möjlighet att jobba extra finns.

Kollektivavtal personlig assitent KFO - Kommunal.
Tjänsten inleds med bredvidgång då det är mycket viktigit att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.
Anställningsintervjuer kommer hållas löpande.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt "MT" senast 2017-12-29 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@skaraborgsassistans.com 

 

 

 

 

 

    


 


 

 

 
Personlig assistent till kille
1 Tjänst

 

 

Jag är en glad kille i 40 årsåldern med Downs syndrom. Har stöd av personlig assistent dygnet runt förutom dagtid då jag arbetar vid en daglig verksamhet.

Jag söker nu en personlig assistent som kan stötta mig i min vardag med personlig omvårdnad, matlagning och att sköta min lägenhet. Behöver även stöd i de aktiviteter som jag deltar i regelbundet såsom simning, bowling och matlagningskurs. 

Söker en assistent som är lugn och trygg i sig själv, flexibel och kan ta egna initiativ men som också är mycket lyhörd för mina behov. Ålder har mindre betydelse men det är viktigt att vi passar ihop och att du förstår mig.

Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete. Körkort och bil ses som en merit. Stor vikt kommer dock läggas vid personlig lämplighet.

1 Tjänst med schemalagd arbetstid 53% Arbetstiden är förlagd till måndag samt onsdag eftermiddag/kväll med väntetid på natten. Möjlighet till att jobba extra finns.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal

Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Anställningsintervjuer hålls löpande.

 

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”MT” senast 2017-12-29 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@skaraborgsassistans.com

 

Användarmeny

Kontaktinformation

Hammarsmedsg. 5
542 35 Mariestad

Tel: 0501-707 07
Fax: 0501-167 83

Jourtel: 0708-520 660

Hitta personalHitta rätt
kontaktperson

Nu även på facebook

Logga in till tidrapportering

Skyddsombud

Annika Johansson
Tel: 0500-48 77 77
Mob: 0708-610661

Annika Johansson ingår i skyddskommittèn tillsammans med Maria Ribbstedt och Pia Lundberg.

Uppläsning