Lediga tjänster

Dygnspass som personlig assistent till kille i Lidköping

Semestervikariat.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar till en kille på 36 år med humor och glimten i ögat. I arbetsuppgifterna ingår att assistera med bland annat omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor, spela spel och att köra hans bil.

Du som söker är lyhörd, påhittig, ansvarstagande och med humor. Då det ingår att assistera med kommunikation behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av likande jobb är meriterande men det är framför allt din personliga lämplighet och att vi trivs tillsammans som är viktigt. Att man är rökfri och har körkort är ett krav.

1 semestervikariat från ca vecka 25 till vecka 32 med tjänstgöringsgrad 85%. Arbetstiden är förlagd till dygnpass med sovande jour på natten, vilket innebär att man jobbar färre dagar. Vikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”VJ” senast 2023-03-31 till arbetsgivaren via e-post: info.skaraborgsassistans.com
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi efterfrågar referenser.

Eftersom många av våra assistansberättigade tillhör olika riskgrupper behöver du vara  vaccinerad mot Covid-19.

Vi söker dig som vill arbeta dagtid som personlig assistent!

1 Tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en aktiv kille på 29 år som bor i egen lägenhet i Tibro. Hans funktionsvariation gör att han behöver ständig tillsyn och stöd vid bland annat omvårdnad, aktiviteter och daglig verksamhet.

Du som söker är tjej/kvinna och kan hantera oförutsedda förändringar, är lugn och med gott tålamod. Krav är att du tycker om att vara ute och röra på dig och har förmåga att läsa av din omgivning. Han saknar verbalt språk och därför är det viktigt att du som assistent är lyhörd inför hans signaler. Du får gärna ha utbildning/erfarenhet inom personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten. Körkort är en fördel.

1 tjänst 50% dagtid måndag till fredag. 
Tillträde 20 februari 2023. Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

 Kollektivavtal Personlig assistent Fremia – Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”TE” senast 23-02-20 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer bli kontaktade. Vi efterfrågar referenser.