Lediga tjänster

Personlig Assistent till kvinna i Lidköping på fast schemarad.

1 Tjänst

Vi söker en personlig assistent till en glad och positiv kvinna i 47 års åldern som bor i egen lägenhet i Lidköping. Som hennes personliga assistent assisterar du med bla. omvårdnad, matlagning, städning och allt som hör till vardagliga livet. Vardagar är hon på daglig verksamhet och man följer med på olika aktiviteter så som ridning (så du kan inte vara allergisk), bad och att vara ute och cykla.

Du som söker är tjej/kvinna och som är en lugn, positiv och trygg person. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd. Krav är att du är rökfri och behärskar det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera med kommunikation. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med personer med intellektuella funktionsnedsättningar eller erfarenhet av personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten. 

1 tjänst med tjänstgöringsgrad 67,50%. Man arbetar fyra arbetspass 16:30-07:30 samt ett dygnspass 16:30-16:30 varannan lördag till söndag på ett rullande två veckors schema. Natt med sovande jour/väntetid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi efterfrågar referenser.

Kollektivavtal personlig assistent Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”MT” senast 2022-06-13 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Extra jobb som Personlig Assistent till kille i Skövde.

Timvikarie

Vi söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent till en pigg och aktiv kille på 18 år som bor med sin familj i hus.  Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på kvällar och helger. Det innebär hjälp vid b la omvårdad, matsituationer och andra aktiviteter. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk men även med tecken/bilder som stöd.

Vi söker dig som kan hantera oförutsedda förändringar, är fysiskt stark och med gott tålamod. Tycker du dessutom om att röra på dig och har förmåga att läsa av din omgivning så är du nog helt rätt person för jobbet. Krav är att du är rökfri och behärskar det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera med kommunikation. Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet inom personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten, och att personkemin stämmer. 

Detta jobb passar dig som söker mer tid då det är mindre tjänstgöring med arbetstid förlagd till 1–2 kvällar per vecka samt varannan helg.

Kollektivavtal personlig assistans Fremia-Kommunal.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi efterfrågar referenser. Under pågående pandemi, så har vi som krav på nästan alla tjänster att du är vaccinerad emot Covid-19, detta eftersom många av våra assistansberättigade tillhör olika riskgrupper.

Välkommen med din ansökan märkt ”NE” senast 22-06-01 till SkaraborgsAssistans på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Personlig Assistent på fast schemalagd tid till tjej i Örebro.

2 tjänster

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till positiv 28 årig tjej som bor i lägenhet i Örebro. I arbetsuppgifterna ingår att assistera vid hennes arbete på kontor, fritid, hushållssysslor samt andra former av fysiskt stöd.

Du som söker är tjej/kvinna som är lugn, pålitlig och kan ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Då det ingår att assistera med förflyttningar behöver du ha en bra fysik. Ingen särskild utbildning krävs utan rekrytering sker utifrån personlig lämplighet. Trevlig hund finns så du kan inte vara allergisk eller rädd. Körkort är ett krav.

2 tjänster med tjänstgöring ca 70%.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag. Något dygnspass varannan vecka med väntetid på natten samt helgpass förekommer.

SkaraborgsAssistans begär utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos minderåriga samt hos vissa vuxna. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Registerutdraget du ska använda heter - https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”SK” senast 2022-05-28 till arbetsgivaren via e-post: info.skaraborgsassistans.com

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Intresseanmälan

Man är alltid välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida under länken välkommen med din intresseanmälan:  https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application
Varmt välkommen med din intresseanmälan så hör vi av oss om det är just din kompetens vi söker.