Personlig assistent på fast schemarad till positiv kille i Falköping

1 tjänst

Nu har du möjlighet att söka detta personliga assistansjobb till en glad kille på 15 år och med glimten i ögat som bor med sin familj och hund i villa i Falköping, Han har flerfunktionshinder och behöver nära omsorg under dygnets alla timmar. Som hans personliga assistent är du med och assisterar med bland annat hygien, träning, förflyttningar, kommunikation och att vara med i skolan. Du kommer finnas där som ett stöd för honom både i och utanför hemmet.

Vi söker dig som verkligen tycker om att arbeta med barn/ungdomar och vill göra skillnad för en annan person. Du är trygg och pålitlig men med humor och gillar lite bus. Då man är med och assisterar med kommunikation behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Ingen särskild utbildning krävs utan den viktigaste hos dig är lyhördhet för hans bästa och att era personligheter klaffar.

1 tjänst med tjänstgöringsgrad 78% Man arbetar på ett rullande fyra veckors schema där man arbetar dag, kväll, varannan helg samt vaken natt. Enstaka längre arbetspass finns.
Tillträde 1 juli 2024 där tjänsten inleds med bredvid gång.

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi kommer endast att kontakta de som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi efterfrågar referenser.

Välkommen med din ansökan märkt ”JJ” senast 2024-06-14 till arbetsgivaren på E-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Personlig Assistent till kvinna i Skövde - Igelstorp.

Semestervikarie/timvikarie

Vi söker nu en personlig assistent till en glad och positiv 61 årig kvinna som bor med sin man i Igelstorp. Som hennes assistent kommer du vara behjälplig med omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor och övriga aktiviteter. Hon kommunicerar med hjälp av Bliss symbolspråk.

Du som söker är pålitlig, lyhörd och med humor. Du har förståelse i hur det är att jobba hemma hos någon samt att kunna anpassa dig efter olika situationer. Då egen bil finns är det ett stort plus om körkort finns. Då hon ibland träffar djur kan du inte vara allergisk. Du behöver ingen särskild utbildning, utan rekrytering sker enbart utifrån personlig lämplighet.

Semestervikariat vecka 23 till vecka 33 med tjänstgöring ca 80%.  Arbetstiden är förlag till dag, kväll, helg samt natt med sovande jour. Dygnspass förekommer. Vi ser gärna att du som söker redan nu samt efter sommaren kan arbeta som timvikarie.

Kollektivavtal Personlig assistent Fremia – Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”EI” så snart som möjlighet men senast 24-06-03 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer bli kontaktade.
Vi efterfrågar referenser.

 

Personlig assistent till positiv och glad tjej i Töreboda.

Semestervikariat.

Glad och pigg 36-årig tjej som bor i egen lägenhet söker en semestervikarie. Du kommer vara hennes förlängda armar och ben och du kommer hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som personlig omvårdnad, hushållssysslor och div. aktiviteter. 

Vi söker dig tjej/kvinna som är en glad, omtänksam och trygg assistent som är van att ta ansvar. Att du är rökfri är ett krav. Då hon ibland har tillgång till egen bil är det ett stort plus om du har körkort så ni kan komma ut på utflykter. Tillsammans med denna sprudlande tjej kommer du att få en trevlig sommar!

1 semestervikariat 15 juli till den 11 augusti med tjänstgöringsgrad ca 80 %. Arbetstid är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med sovande jour/väntetid. Dygnpass är vanligt.
Man har möjlighet att redan nu börja som timvikarie och även efter sommaren.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Vi efterfrågar referenser.

Varmt välkommen med din ansökan märkt ”OS” senast 2024-05-31 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com
 

Personlig assistent till 12 årig kille i Lidköping

Timvikariat.

Vi söker en personlig assistent till en pratsam 12 årig kille som bor med familj i Lidköping. Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på eftermiddagar, kvällar och helger. Det innebär bland annat att assistera honom med handräckning, förflyttningar och träning. Då han kommunicerar mycket är det viktigt att man behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är social, ansvarstagande och positiv. Det är också viktigt att du är påhittig och kan motivera honom till aktiviteter och träning. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus men din personliga lämplighet är viktigast. Du är rökfri. 

Timvikariat där man till en början jobbar 1–3 eftermiddagar/kvällar per vecka samt något helgpass. Om allt fungerar bra kommer fast schemalagd tid att erbjudas (ca 30–50 %). Tjänstgöringsgrad kan anpassas även utanför detta intervall för rätt person. Vi är angelägna om att få rätt person på rätt plats så tillträdesdag sker i samråd.  

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi kontaktar kandidater som blir aktuella för intervju. Referenser efterfrågas.
Varmt välkommen med din ansökan märkt ”TL” senast 2024-05-31 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Personlig assistent sökes till Vinninga

Studerar du eller söker mer tid? Då kan detta vara något för dig!
Vi söker nu en personlig assistent till en man i 50 års åldern och som bor i eget hus på landet i Vinninga. Det är en lugn arbetsplats och i arbetet ingår det att vara med och assistera med b la omvårdnad, matlagning, hushållssysslor samt andra former av fysiskt stöd. Han planerar och styr sin assistans själv.

Du som söker är tjej/kvinna och är pålitlig, har ansvarskänsla samt ett gott humör. Trevlig hund finns så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs att du har körkort och tillgång till bil. Du behöver ingen särskild utbildning, utan rekryteringen sker enbart utifrån personlig lämplighet.

Timvikariat där schemalagd tid finns att få. Mer tid erbjuds över sommaren. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Man arbetar långa arbetspass 08:00-23:00 vilket innebär att man jobbar färre dagar. Vi ser gärna att du som söker kan börja arbeta som timvikarie redan nu och även efter sommaren.

Vi efterfrågar referenser. Kollektivavtal Personlig assistent Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”SV” senast 2024-06-06 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgassistans.com

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

 

Jobba dagtid som personlig assistent -Tibro

1 tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en aktiv kille med glimten i ögat på 30 år och som bor i egen lägenhet i Tibro. Som hans personliga assistent kommer du hjälpa honom i hans vardag med bland annat kommunikation, personlig hygien, och att vara med honom på sin dagliga verksamhet.

Du som söker är tjej/kvinna och har du tidigare erfarenhet av autism är det en fördel, men störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och ha en förmåga att läsa av och anpassa ditt bemötande efter personen. Tycker du även om att vara ute och promenera så kommer du trivas och passa för detta jobb. Körkort är en fördel.

1 tjänst med tjänstgöringsgrad 75 % där arbetstiden är dagtid måndag till fredag.
Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

 Kollektivavtal Personlig assistent Fremia – Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”TK” senast 2024-05-20 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer bli kontaktade.
Vi efterfrågar referenser.

Kvinnlig assistent sökes till Vedum.

Föräldraledighetsvikariat/Semestervikariat

Personlig assistent sökes till en 49 årig kvinna med neurologisk sjukdom och som bor med sin man i hus på landet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hjälp vid förflyttningar, städning, omvårdnad och allt annat som ingår i det vardagliga livet. Exempel på intressen är bakning, promenader, utflykter och att få vara i sin trädgård.

Du som söker är kvinna, och är lugn och trygg i ditt förhållningssätt.  Du har en positiv livssyn och en god förmåga att vara lyhörd. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framför allt din personliga lämplighet som är viktigt. Då man är med och assisterar med kommunikation behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift. För att kunna ta sig till och från jobbet samt att egen bil finns så är körkort ett krav.

1 föräldraledighetsvikariat med tjänstgöring ca 85%. Man arbetar på ett rullande fyra veckors schema med arbetstid förlagd till dag, kväll helg samt vaken natt. Man jobbar längre arbetspass vilket innebär färre dagar. Vikariatet inleds med bredvid gång av vana assistenter då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Vi söker även dig som är intresserad av att arbeta på semestervikariat över sommaren. Du har möjlighet att redan nu börja arbeta som timvikarie. Skriv i din ansökan om du söker långtidsvikariat eller semestervikariat.

Kollektivavtal Fremia – Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan märkt "VD" senast 2024-06-06 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Dygnspass som personlig assistent - semestervikariat.

Timvikarie/Semestervikarie

Vi söker en personlig assistent till en man i 70 års åldern med humor och glimten i ögat och som bor själv i lägenhet strax utanför Skövde. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att assistera i samband med omvårdnad, matlagning, förflyttningar, aktiviteter både i och utanför hemmet samt andra former av fysiskt stöd.Du som söker ska kunna ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Ingen särskild utbildning krävs utan rekrytering sker enbart utifrån personlig lämplighet.

Timvikariat med arbetstid förlagd till dygnspass med väntetid/jour på natten vilket innebär färre dagar. Till sommaren finns lediga dygnspass att få veckor 24–38. Arbetstiden är vardagar 08:00-08:00 och helger 09:00-09:00. Väntetid/jour på natten vardagar 02:30-08:00 och helger 02:30-09:00.

Tjänsten inleds med bredvid gång av vana assistenter då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”GL” senast 2024-05-31 till arbetsgivaren på e-post info@skaraborgsassistans.com

Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer att bli kontaktade.

Välkommen med din intresseanmälan!

Man är alltid välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida under länken gör din intresseanmälan:  https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application/
Varmt välkommen med din intresseanmälan så hör vi av oss om det är just din kompetens vi söker.