Lediga tjänster

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga-Timvikarie.

Timvikarie

Jag är en kvinna i 40-års åldern som bor i Herrljunga. Nu behöver jag komplettera mitt härliga assistentgäng med assistenter som arbetar vid behov, när mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Passen är förlagda till dygn med väntetid på natten. Du som söker måste ha en annan sysselsättning. Eftersom det inte blir ofta som du behöver hoppa in hos mig. Med andra ord, det finns inte pass varje vecka

Kort om mig:

Jag har personliga assistenter dygnet runt eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning som innebär att jag behöver hjälp med det mesta i vardagen. Jag sitter i rullstol och har en grav synskada. Som person är jag öppen och hittar på saker när möjlighet finns. Min vardag innefattas av medicinska göromål men här hos mig finns inga hinder och alla kan lära sig. Du får en tydlig introduktion tills både jag och du är trygg. Den mesta av tiden jobbar du själv ihop med mig, men varje vecka är det schemalagd dubbelassistans vilket innebär att passen är några timmar längre.

Önskemål och krav på dig som söker tjänsten:

  • Då jag är allergisk mot dofter är det viktigt att du är helt parfymfri
  • Jag vill endast ha kvinnor över 20 år
  • Av hälsoskäl får du inte röka under dina arbetspass
  • Du bör heller inte vara allergisk mot pälsdjur, då dessa finns i min bekantskapskrets
  • Om du kan följa med på resor är det ett stort plus


Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. En första intervju sker via länk.

Varmt välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev och CV märkt ”NT” senast 2022-10-27 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Timvikarie som personlig assistent - dygnspass

Timvikarie

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna på 60 år som bor i eget hus strax utanför Töreboda. I arbetsuppgifterna ingår att assistera vid omvårdnad, matlagning, vid daglig verksamhet och det som hör till hus och trädgård.

Du som söker är kvinna och vi ser gärna att du delar intressen som att promenera och pyssla. Det är viktigt att du är lugn, trygg, har tålamod och humor. Du har körkort, är rökfri och inte allergisk mot pälsdjur. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framför allt din personliga lämplighet som är viktigt. 

Då detta är ett timvikariat passar det att kombinera med studier, annat deltidsjobb eller livet som pensionär. Arbetspassen är förlagda till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Man arbetar dygnspass.
Vikariatet inleds med bredvidgång då det är viktigt att du känner dig säker i det arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Fremia – Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser.

Välkommen med din ansökan märkt ”PT” senast 22-10-20 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

 

Personlig assistent till 11 årig kille - Lidköping

Timvikarie

Vi söker nu en personlig assistent till en glad och pratsam kille på 11 år i Lidköping. Du kommer att få assistera honom med b la handräckning, förflyttningar, träning, lek och andra aktiviteter. Då han kommunicerar mycket och det är en stor del i utvecklingen så är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är social, ansvarstagande och positiv. Det är också viktigt att du är påhittig och kan motivera honom till aktiviteter och träning. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus men din personliga lämplighet är viktigast. Du är rökfri. 

Timvikariat där man till en början jobbar 1–3 eftermiddagar/kvällar per vecka samt något helgpass. Om allt fungerar bra kommer fast schemalagd tid att erbjudas (ca 30–50 %). Tjänstgöringsgrad kan anpassas även utanför detta intervall för rätt person. Vi är angelägna om att få rätt person på rätt plats så tillträdesdag kan ske i samråd.  

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi kommer bara kontakta kandidater som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Referenser efterfrågas.

Varmt Välkommen med din ansökan märkt ”TL” senast 2022-10-05 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Personlig Assistent till kvinna i Skövde

Timvikarie

Jag är en glad och positiv kvinna på 46 år och som bor i egen lägenhet. Jag behöver assistans med allt som hör till livet, så som stöd och hjälp vid förflyttningar, omvårdnad, och det som rör hemmet. Jag tycker b la om att träffa vänner över en kopp kaffe eller delta i någon aktivitet.

Du som söker är tjej/kvinna och har humor, är positiv, ansvarstagande och vill jobba för att jag ska få ett aktivt och innehållsrikt liv samt klara vardagen med allt vad det innebär. Då man medverkar vid förflyttningar är det viktigt med god fysik. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framför allt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt för mig.

Då detta är ett timvikvikariat är det kanske ett bra tillfälle för dig som studerar eller söker mer tid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Man arbetar nästan bara dygnspass.

Kollektivavtal Personlig assistent Fremia-Kommunal

Vi kommer bara kontakta kandidater som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Referenser efterfrågas.

Välkommen med din ansökan märkt ”JE” senast 22-10-06 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com