Lediga tjänster

Personlig Assistent till kille i Sollebrunn

1 tjänst

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent hos en glad, spontan och charmig kille på 26 år och som behöver stöd under hela sin dag. Han bor i ett falurött hus med vita knutar mittemellan Sollebrunn och Kobergs Slott, med naturen rakt utanför dörren. Både hund, katt, höns och kanin finns där han bor så det är ett plus om du gillar djur och livet på landet.

Som personlig assistent hjälper du honom i alla hans vardagliga rutiner så som till exempel hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter mm.

Du ska vara trygg i dig själv och ha humor, vara påhittig och glad, men samtidigt lugn och jordnära som person. Du ska kunna se vad som behöver göras och du kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsstörning, autism och lågaffektivt bemötande. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

1 tjänst med tjänstgöringsgrad 63,8%. Arbetspassen är förlagd till dygnspass 09:00-09:00 med väntetid/jour på natten. Man arbetar tre dygn på ett rullande två veckors schema och inga helger.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse. 

Kollektivavtal personlig assistent Fremia-Kommunal

Varmt välkommen med din ansökan märkt ”LB” till arbetsgivaren på e-post info@skaraborgsassistans.com
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Extra jobb som Personlig Assistent till kille i Skövde.

Timvikariat

Vi söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent till en nyfiken och aktiv kille på 19 år som bor med sin familj i hus. Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på kvällar och helger. Det innebär hjälp vid b la omvårdad, matsituationer och andra aktiviteter. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk men även med tecken/bilder som stöd.

Vi söker dig tjej/kvinna som kan hantera oförutsedda förändringar och med gott tålamod. Tycker du dessutom om att röra på dig och har förmåga att läsa av din omgivning så är du nog helt rätt person för jobbet. Du ska känna dig bekväm med att jobba nära anhöriga. Krav är att du är rökfri och behärskar det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera med kommunikation. Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet inom personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten, och att personkemin stämmer. 

Detta jobb passar dig som kanske studerar eller söker mer tid då det är mindre tjänstgöring med arbetstid förlagd till 1–2 kvällar per vecka samt varannan helg.
Vi är även intresserade av dig som nyligen blivit pensionär och har tidigare erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

Kollektivavtal personlig assistans Fremia-Kommunal.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser.

Välkommen med din ansökan märkt ”VÖ” senast 23-12-16 till SkaraborgsAssistans på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

 

 

Personlig assistent till 20 årig kille i Skövde

1 tjänst.

Vi söker en personlig assistent till en glad och pigg kille på 20 år i Skövde och som bor tillsammans med familj.
Är i skolan vardagar och söker en personlig assistent på eftermiddag, kväll och helg. Intressen som finns är b la bowling och bad. 

Du som söker är kille, har humor och är en lyhörd person. Du har förståelse för hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer.
Som hans personliga assistent kommer du vara hans stöd och hjälp med det mesta i vardagen vilket innebär bland annat personlig omsorg, vara med vid bad och andra aktiviteter och att finnas vid hans direkta sida. Det är meriterande om du har kännedom om epilepsi. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Då det finns djur i familjen kan du inte vara pälsdjurs allergiker.

1 tjänst ca 75-80% med tjänstgöring eftermiddag, kväll och helg. Tjänstgöringsgraden kan anpassas i viss mån då vi är måna om att hitta rätt person på rätt plats.
Även du som kanske studerar eller söker mer tid är välkommen med en ansökan för att jobba extra vid behov på kvällar och helger.

Kollektivavtal Personlig Assistent Fremia-Kommunal

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser.

Varmt välkommen med din ansökan märkt ”TL” senast 2023-12-16 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com