Lediga tjänster

Personlig assistent till positiv kille -Töreboda.

1 tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en aktiv 26 årig kille som bor i egen lägenhet centralt i Töreboda. Du som söker får gärna dela hans intresse för idrott (framför allt fotboll) men även styrketräning och jakt. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands, vara med vid arbetet, och andra vardagliga sysslor.

Du som söker är pålitlig med humor och kan ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Ingen särskild utbildning krävs utan rekrytering sker utifrån personlig lämplighet. Du kan inte vara djurallergiker.

1 tjänst ca 85% med tjänstgöring dag/kväll samt var fjärde helg lördag och söndag kl. 10:00-21:00. Någon kortare resa med övernattning kan förekomma. Tillträde 22 augusti 2023.

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju, och vi kommer kalla löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi efterfrågar referenser.
Kollektivavtal Fremia – Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”TT” senast 26 juni 2023 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Studerar du eller söker mer tid och vill jobba som personlig assistent?

Då kan detta vara något för dig!

Vi söker en personlig assistent till en pratsam och pigg 11 årig kille som bor med familj i Lidköping. Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på eftermiddagar/kvällar och helger. Det innebär bland annat att assistera honom med handräckning, förflyttningar, träning. Då han kommunicerar mycket är det viktigt att man behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är social, ansvarstagande och positiv. Det är också viktigt att du är påhittig och kan motivera honom till aktiviteter och träning. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus men din personliga lämplighet är viktigast. Du är rökfri. 

Timvikariat där man till en början jobbar 1–3 eftermiddagar/kvällar per vecka samt något helgpass. Om allt fungerar bra kommer fast schemalagd tid att erbjudas (ca 30–50 %). Tjänstgöringsgrad kan anpassas även utanför detta intervall för rätt person. Vi är angelägna om att få rätt person på rätt plats så tillträdesdag sker i samråd.  

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi kontaktar kandidater som blir aktuella för intervju. Referenser efterfrågas.
Varmt välkommen med din ansökan märkt ”TL” senast 2023-06-21 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Vill du arbeta dagtid vardagar som personlig assistent?

1 tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en aktiv kille med glimten i ögat på 29 år och som bor i egen lägenhet i Tibro. Som hans personliga assistent kommer du hjälpa honom i hans vardag med bland annat kommunikation, personlig hygien, och följa med honom till sitt arbete på daglig verksamhet.

Du som söker är tjej/kvinna och gärna att du har erfarenhet av arbete inom personlig assistans sedan tidigare men störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Är du en glad, empatisk och engagerad person som tycker om att vara ute och promenera så kommer du trivas och passa för detta jobb. Körkort är en fördel.

1 tjänst med tjänstgöringsgrad 75 % där arbetstiden är dagtid måndag till fredag.
Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Personlig assistent Fremia – Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”MT” senast 2023-06-30 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com
Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer bli kontaktade. Vi efterfrågar referenser.

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Semestervikarie/Timvikarie

Jag är en kvinna i 40-års åldern som bor i Herrljunga. Nu behöver jag komplettera mitt härliga assistentgäng med assistenter som arbetar vid behov, när mina ordinarie assistenter är sjuka, div ledighet och deras semester över sommaren. Passen är förlagda till dygn med väntetid på natten.

Kort om mig: 

Jag har personliga assistenter dygnet runt eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning som innebär att jag behöver hjälp med det mesta i vardagen. Jag sitter i rullstol och har en grav synskada. Som person är jag öppen och hittar på saker när möjlighet finns. Min vardag innefattas av medicinska göromål men här hos mig finns inga hinder och alla kan lära sig. Du får en tydlig introduktion tills både jag och du är trygg. Den mesta av tiden jobbar du själv ihop med mig, men varje vecka är det schemalagd dubbelassistans vilket innebär att passen är några timmar längre.

Önskemål och krav på dig som söker tjänsten:

-Då jag är allergisk mot dofter är det viktigt att du är helt parfymfri
-Jag vill endast ha kvinnor över 20 år
-Av hälsoskäl får du inte röka under dina arbetspass
-Du bör heller inte vara allergisk mot pälsdjur, då dessa finns i min bekantskapskrets
-Om du kan följa med på resor och har körkort är det ett stort plus

1 Semestervikariat vecka 28–33 med tjänstgöring ca 82%. Vi ser gärna att du som söker kan börja arbeta som timvikarie redan nu och även efter sommaren. 
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. En första intervju sker via länk.
Varmt välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev och CV märkt ”AH” senast 2023-06-11 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com