Kvinnlig assistent sökes till glad och positiv tjej i Tidaholm

1 tjänst

Vi söker dig tjej/kvinna som vill ha ett meningsfullt arbete som personlig assistent till 27 årig tjej med flerfunktionshinder. Vi söker dig som är en trygg person som kan arbeta självständigt men också som kan fungera som en del i en grupp med gemensamma arbetssätt. Du är självklart snäll och positiv men även pålitlig. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete men det är inget krav -det är dina personliga egenskaper som avgör om det här är ett arbete för dig. Du kommer komma in i ett team med lång erfarenhet av omvårdnad och personlig assistans.

Arbetet utförs huvudsakligen i hemmet. Arbetsuppgifterna innebär att vara hennes sällskap och stöttning vid alla dagliga moment så som omvårdnad, förflyttningar och övriga aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i en anpassad villa där även snäll hund ingår så du kan inte vara allergisk. Krav är att du är rökfri.

1 tjänst med tillträde 1 september. Tjänstgöringsgrad 78 % med schemalagd arbetstid dag, kväll samt var tredje helg. Någon journatt kan förekomma. 
Även du som söker mer tid eller kanske studerar och är intresserad att arbeta som timvikarie är välkommen med en ansökan. Skriv då i din ansökan att du söker som timvikarie.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”OT” senast 2024-08-11 till arbetsgivaren via e-post: info.skaraborgsassistans.com

Vi kommer höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Referenser efterfrågas.

 

Kvinnlig assistent sökes till Vedum.

Timvikariat

Personlig assistent sökes till en 49 årig kvinna med neurologisk sjukdom och som bor med sin man i hus på landet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hjälp vid förflyttningar, städning, omvårdnad och allt annat som ingår i det vardagliga livet. Exempel på intressen är bakning, promenader, utflykter och att få vara i sin trädgård.

Du som söker är kvinna, och är lugn och trygg i ditt förhållningssätt.  Du har en positiv livssyn och en god förmåga att vara lyhörd. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framför allt din personliga lämplighet som är viktigt. Då man är med och assisterar med kommunikation behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift. För att kunna ta sig till och från jobbet samt att egen bil finns så är körkort ett krav.

Timvikariat med arbetstid förlagd till dag/kväll, helg samt vaken natt. Det är långa arbetspass så man arbetar färres dagar. Timvikariatet inleds med bredvid gång av vana assistenter då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Vi söker även dig som är intresserad av att arbeta på semestervikariat över sommaren. Du har möjlighet att redan nu börja arbeta som timvikarie. Skriv i din ansökan om du söker långtidsvikariat eller semestervikariat.

Kollektivavtal Fremia – Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan märkt "VD" senast 2024-07-17 till arbetsgivaren på e-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Man är alltid välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida under länken gör din intresseanmälan:  https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application/
Varmt välkommen med din intresseanmälan så hör vi av oss om det är just din kompetens vi söker.