Personlig assistent

Personlig assistent - ett meningsfullt arbete med schyssta villkor

Gör skillnad på SkaraborgsAssistans! Som personlig assistent hos oss får du ett meningsfullt och varierande arbete med schyssta villkor. Vi är ett brukarkooperativ utan vinstintresse som arbetar tillsammans med våra medlemmar och assistenter för att skapa den bästa personliga assistansen för varje individ. 

Som personlig assistent hjälper du en människa med funktionsvariation att leva sitt liv så som hen önskar. Det kan handla om allt från personlig omvårdnad, städa och laga mat till att se till att personen får utlopp för sina favoritintressen och möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det är individens behov och önskemål som styr hur assistansen ser ut. Du behöver inte ha tidigare utbildning eller erfarenhet av att arbeta som personlig assistent hos oss - utan du får den utbildning och upplärning du behöver av oss. Det viktigaste är din personlighet, inställning och kemin mellan dig och medlemmen.

Vad vi kan erbjuda dig som personlig assistent  

  • Ett meningsfullt arbete med varierande arbetsuppgifter där du verkligen kan göra skillnad för en annan människa
  • Kvalificerade utbildningar i din roll som personlig assistent.
  • Schyssta arbetsvillkor, försäkring ohc kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år
  • Vi är ett kooperativ som drivs utan vinstintresse. Det innebär att alla pengar går till att skapa den bästa assistansen för våra medlemmar - och där spelar du som personlig assistent en av huvudrollerna.

    Vi tror på gemenskap och personliga möten där vi sätter stort värde vid att alla ska trivas och känna sig trygga. För oss är det viktigt att du känner att vi alltid finns där för dig - både i stort och smått - och att vi bara är ett samtal bort när du behöver oss.

Nyfiken på att jobba som personlig assistent i Skaraborg?

Spana in våra lediga tjänster på vår webbplats eller skicka in en spontanansökan under fliken Intresseanmälan redan idag! Under fliken Vanliga frågor kan du även läsa mer om hur det fungerar att arbeta som personlig assistent hos oss. Du får såklart också gärna höra av dig direkt till oss på 0501-707 07 eller info@skaraborgsassistans.com om du vill veta mer om hur det är att arbeta som personlig assistent på SkaraborgsAssistans!