Om oss

SkaraborgsAssistans - för individens bästa utan vinstintresse 
Vi är ett brukarkooperativ som sedan 1995 jobbar utan vinstintresse efter varje individs önskemål. Att vi drivs utan vinstintresse innebär att alla pengar i verksamheten går till att erbjuda bästa möjliga assistans till våra medlemmar.  
Vi är experter på personlig assistans men du är expert på dig och dina behov, önskemål och drömmar. Därför är det tillsammans som vi skapar den bästa assistansen för just dig. Med en gedigen erfarenhet och kunskap inom personlig assistans hjälper vi till med allt från rekrytering av personal, personlig rådgivning och stöd i myndighetskontakter till kvalificerade utbildningar för dig och dina assistenter.

Gemenskap och personligt engagemang 
Vi sätter stort värde vid att alla ska trivas och känna sig trygga hos oss. För oss är gemenskapen och personliga möten inom kooperativet också en viktig del i verksamheten. Med jämna mellanrum bjuds du in till olika aktiviteter och styrelsemöten. Vi har också ett starkt personligt engagemang för att du ska känna att vi alltid finns där för dig - både i stort och smått. När du behöver oss är vi alltid bara ett samtal bort. 

Nyfiken på att veta mer om personlig assistans hos SkaraborgsAssistans? 
Vi hjälper dig med personlig assistans i Skaraborg. Hör gärna av dig till oss på 0501-707 07 eller info@skaraborgsassistans.com om du vill veta mer!