Personlig assistent till kvinna i Skövde.

1 tjänst

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 70 års åldern som bor i eget hus i Skövde.
Hennes funktionshinder gör att du blir hennes armar och ben i olika situationer, men hon leder och planerar sin assistans själv. Som hennes assistent kommer du vara behjälplig med personlig omvårdnad, hushållssysslor, trädgård och övriga aktiviteter.

Du som söker är kvinna, om du är yngre eller en pigg nybliven pensionär spelar ingen roll utan din personliga lämplighet är avgörande. Som person är du positiv, flexibel, självständig och ödmjuk. Arbetet kräver att du har förmågan att arbeta i ett lugnt tempo. Din förmåga att arbeta utifrån medlemmens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning med inriktning personlig assistent eller omvårdnad. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Tycker du om bak- och matlagning är det ett plus. Körkort är ett krav.

En tjänst med tjänstgöringsgrad 60 % med arbetstid förlagd till dagtid måndag-fredag. Tillträde omgående.

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju, och vi kommer kalla löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan märkt ”M10” senast 2021-11-12 till arbetsgivaren på e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig assistent till 20 årig kille - Tidaholm

Timvikarie

Vi söker en personlig assistent till en kille som är 20 år och bor med sin familj i Tidaholm.

Att vara personlig assistent innebär att assistera med omvårdnad, förflyttningar, träning och allt som förekommer i det vardagliga livet. Dagtid är man med och assisterar i skolan.

Du som söker känner ett genuint engagemang för att arbeta med människor, är lyhörd, har tålamod och med hjärtat på rätta stället. Det är viktigt att du kan känna dig bekväm med att jobba nära anhöriga då den assistansberättigade bor med sin familj. Tycker du om data/TV spel är det ett plus. Då det finns hund och katt i familjen kan du inte vara allergisk.

Då detta är timvikariat så passar det dig som kanske börjat studera eller som söker mer tid.
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal personlig assistent Fremia-Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”VJ” senast 2021-11-05 till e-post: info@skaraborgsassistans.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Personlig assistent till 10 årig kille

Timvikarie

Vi söker nu en personlig assistent till en glad och pratsam kille på 10 år i Lidköping. Du kommer att få assistera honom med b la handräckning, förflyttningar, träning, lek och andra aktiviteter. Då han kommunicerar mycket och det är en stor del i utvecklingen så är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är social, ansvarstagande och positiv. Det är också viktigt att du är påhittig och kan motivera honom till aktiviteter och träning. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Du är rökfri och utan husdjursallergier. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus men din personliga lämplighet är viktigast.

Timvikariat där man till en början jobbar 1–2 eftermiddagar/kvällar per vecka samt något helgpass.
Kanske passar det dig som precis påbörjat studier eller söker extra tid. Om allt fungerar bra finns möjlighet till mer fasta schemalagda tider på eftermiddagar/kvällar (ca 30–50%). Under lov erbjuds mer tid. Tillträde efter överenskommelse.

Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 
Vi behöver detta innan du får börja arbeta.

Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi kommer bara kontakta kandidater som blir aktuella för intervju. Välkommen med din ansökan märkt ”NA” senast 2021-11-13 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Intresseanmälan

Varmt välkommen att göra en spontan ansökan!

Gå in under länken  Gör en intresseanmälan  

Hamnnar vi i ett läge där behöver just din kompetens så hör vi vi av oss!

Kollektivavtal Personlig Assistans Fremia-Kommunal.