Personlig Assistent till kvinna i Skövde, Igelstorp.

Timvikarie-Semestervikarie

Jag är en glad och positiv 57-årig kvinna som bor med min man i Igelstorp. Jag är rullstolsburen och behöver assistans med omvårdnad, sköta mitt hem, samt allt annat som hör till det dagliga livet. Jag kommunicerar med hjälp av Bliss symbolspråk.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla samt är positiv. Du har förståelse i hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. Jag har egen bil så körkort är ett krav. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men i slutändan läggs största vikten vid dig som person. Då det ibland finns djur hos mig kan du inte vara allergisk.

Timvikariat som övergår till semestervikariat vecka 26–33 och då med tjänstgöringsgrad ca 80 %. Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg samt natt med sovande jour. Dygnspass är vanligt. Vi kommer prioritera de ansökningar där man redan nu kan börja arbeta som timvikarie.

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal. Du får bredvid gång och introduktion innan tillträde.
Välkommen med din ansökan märkt ”EI” senast 2020-02-17 till arbetsgivaren på e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personlig assistent till man i Skövde

Timvikariat

Jag är en man som är 70 år och som bor själv i lägenhet. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning och allt annat som hör till dagliga livet.

Du som söker är självständig, flexibel, och positiv till livet. Du ska kunna ta initiativ samtidigt som du bör ha en förståelse för att du ibland kommer hålla dig i bakgrunden. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt för mig. Då du hjälper mig med kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Timvikariat. Man jobbar dygnspass med väntetid/sovande jour på natten.

Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet. Stor möjlighet till schemalagd tid över sommaren finns.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.
Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”SE” senast 2020-02-28 till arbetsgivaren via E-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Personlig Assistent till kille i Floby

Timvikarie

Jag är en 32-årig kille med autism och mycket energi. Jag söker nu en personlig assistent som kan arbeta vid ordinarie assistents ledighet. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med bland annat personlig omvårdnad, aktiviteter, och träning i den dagliga verksamheten.

Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Med dig kan jag känna mig trygg då du är lyhörd för mina behov. Jag går ca en timmes promenad per dag, så du bör gilla att vara fysiskt aktiv och vara ute i alla väder. Pga. arbetstiderna och allmänna kommunikationsmedel krävs tillgång till bil och körkort. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med autism, men viktigast av allt är att du är intresserad och villig att lära. Då det finns katt i hemmet kan du inte vara allergisk. Att du är rökfri är ett krav.

Tjänsten börjar som ett timvikariat, men som om allt fungerar övergår till ett långtidsvikariat på ca 75 %. Tjänstgöringsgraden går att diskutera. Arbetstider är förlagda till dag, kväll, helg och natt med sovande jour/väntetid. Vi tillämpar alltid introduktion innan man börjar arbeta.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan märkt ”JF” senast 2020-01-24 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Timvikarier

Studerar du eller söker deltidsjobb? Då kanske detta är något för dig?

Just nu söker vi timvikarier till några av de orter där vi har medlemmar.  Det gäller i första hand till Skövde, Falköping och Tidaholm.

Erfarenhet som personlig assistent är ett plus, men ej ett krav. Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete.
Du måste ha fyllt 18 år.
I arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som att stötta med personlig omsorg, förflyttningar och olika vardagssysslor.

Till en del av timvikariat krävs körkort och tillgång till bil.

Då arbetstiden kan variera som timvikarie månad för månad ser vi gärna att du som söker har annan sysselsättning, tex studier eller deltidsjobb och känner att du har utrymme att jobba mer.
Arbetstider är förlagda till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Dygnpass förekommer och på något arbetsställe finns vaken natt.

Din ansökan gör du här vår hemsida under länken gör din intresseanmälan: https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application/

Även du som är intresserad av att arbeta som personlig assistent över sommaren är varmt välkommen att göra en intresseanmälan!
Ladda upp ditt CV och skriv under övrigt att det gäller som semestervikarie.  

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.

 

Personlig Assistent till tjej i Örebro

1 studieledighetsvikariat

Glad 25 årig tjej som bor i lägenhet i Örebro. I arbetsuppgifterna ingår b la. att assistera mig vid mitt jobb, fritid och även vara behjälplig med hushållssysslor samt allt annat som hör till det vardagliga livet.  

Du som söker är tjej, och du ska vara lyhörd och pålitlig. I vissa situationer, som när jag jobbar eller umgås med vänner är det viktigt att du kan ta ett steg tillbaka.  Jag har hund så du kan inte vara allergisk, och tidigare hundvana är ett plus. Då jag behöver assistans vid förflyttningar är det bra att du har god fysik. Jag kräver ingen formell utbildning utan det viktigaste är att personkemin fungerar. Körkort är ett krav.

1 studieledighets vikariat med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 70 %. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag men dygnspass samt något helgpass förekommer ibland. Stor möjlighet till fortsatt arbete.

Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Välkommen med din ansökan märkt ”AÖ” senast 2020-02-14 till arbetsgivaren via e-post: info.skaraborgsassistans.com

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.