Personlig Assistent till kille i Falköping

1 tjänst

Glad och nyfiken kille på 12 år söker dig som vill assistera mig hemma, i skolan eller där jag för närvarande befinner mig. Jag har flerfunktionshinder och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek.

Vi söker dig som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du är trygg och pålitlig men gillar att leka och busa. Som personlig assistent blir du en viktig del i familjen. Ingen särskild utbildning krävs utan stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Då det finns hund i hemmet så kan du inte vara allergisk. Krav är att behärska det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation. 

1 tjänst med tjänstgöring 78,66% på ett rullande fyra veckors schema. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt vaken natt.
Du kommer att få god introduktion utav vana assistenter. 

För att få arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs utdrag från belastningsregistret. Du beställer det på polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/  

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Välkommen med din ansökan märkt ”TJ” senast 2020-06-18 till arbetsgivaren på E-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Timvikarier

Studerar du eller söker deltidsjobb? Då kanske detta är något för dig?

Nu behöver vi bli fler vikarier!  

Just nu söker vi vikarier till några av de orter där vi har medlemmar. Det gäller i första hand till Töreboda, men det kan även bli aktuellt till fler orter. Erfarenhet som personlig assistent är ett plus, men ej ett krav. Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. I arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som att stötta med personlig omvårdnad, förflyttningar och olika vardagssysslor. Körkort är ett krav. 

Vi söker dels dig som har annan sysselsättning men som känner att du har utrymme att jobba mer tid som timvikarie. Samt dig som kan att jobba en del lediga dygnpass från början av juli och till mitten av augusti.
Du får bredvid gång och introduktion innan tillträde. Arbetstider är förlagda till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Dygnspass är vanligt.

Du laddar upp ditt personliga brev/CV på vår hemsida under länken gör din intresseanmälan:  https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application/ 

Vi har endast möjlighet att höra av oss till de anmälningar som kan bli aktuella för en intervju.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.