11 årig kille söker personliga assistenter – Falköping

2 Semestervikarier

 

Glad och busig kille på 11 år söker dig som vill assistera mig hemma i min familj, i skolan eller där jag för närvarande befinner mig. Jag har flerfunktionshinder och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek.

Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du ska vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Ingen särskild utbildning krävs utan stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Då det finns hund och kanin i hemmet så kan du inte vara allergisk. Krav är att behärska det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation.

2 semestervikariat vecka 26–33 med tjänstgöringsgrad ca 75%. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och vaken natt. Vikariaten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från belastningsregistret ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”. Vi behöver detta innan du får börja arbeta.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”SJ” senast 2019-04-19 till arbetsgivaren på E-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personlig Assistent till kvinna i Lidköping

1 Föräldraledighetsvikariat

Jag är en 44-årig kvinna med utvecklingsstörning och som bor i egen lägenhet. Som assistent hos mig jobbar du hemma hos mig, hjälper mig med b la matlagning, städning och omvårdnad. Du är med mig på mitt arbete och fritidsaktiviteter som b la är ridning och cykling.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är glad, och trygg i dig själv. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.

1 föräldraledighetsvikariat med tjänstgöring 67,5%. Rullande 2 veckors schema med tjänstgöring vardagar kväll och natt med sovande jour/väntetid samt varannan helg lördag-söndag dygnpass. Tillträde 24 juni 2019. Du får bredvid gång och introduktion innan vikariatets början.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”MV” senast 2019-04-14 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig assistent till 17 årig kille - Tidaholm

Timvikarie

Jag är en 17 årig kille som har personlig assistans och som bor tillsammans med min familj. Att vara personlig assistent hos mig innebär omvårdnad och allt som förekommer i det vardagliga livet. Dagtid är man med i skolan. Jag gillar att vistas ute, så du får gärna tycka om att vara ute och röra på dig. Annat intresse är Dator/Tv-spel och delar du detta är det ett plus. Då det finns flera djur i familjen så du kan inte vara allergisk.

Du som söker är ansvarsfull, lyhörd och med hjärtat på rätta stället. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du är engagerad och har ett stort tålamod. Eftersom du kommer att arbeta i familj, ser vi att du har god samarbets-förmåga, samt en känsla för integritet och respekt.

Timvikariat med arbetstid dag, kväll samt helg. Ev. kan nattpass bli aktuellt. Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal

Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från belastningsregistret ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”. Vi behöver detta innan du får börja arbeta.

Välkommen med din ansökan märkt ”FT” senast 2019-04-11 till e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Personlig Assistent - Mariestad

1 semestervikariat

Jag är en kvinna som bor på landet utanför Mariestad. Söker nu en personlig assistent som kan assistera mig med allt som ingår i mitt vardagliga liv. Jag har stort intresse för djur och natur.

Jag värdesätter att du som söker är lyhörd, pålitlig och är rökfri. Du har förståelse i hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår bl. a att finnas till hands, vara med vid aktiviteter och hjälpa till med vardagliga sysslor på gården. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för mig. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs bil och körkort. Då jag har mycket djur b la hästar så kan du inte vara allergisk eller rädd.

Semestervikariat vecka 27-34 ca 75% med arbetstid dag, kväll, helg samt natt med sovande jour/väntetid.
Du får bredvid gång innan vikariatet, så du känner dig säker i arbetsuppgifterna.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”SM” så snart som möjligt men senast 2019-04-14 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Personlig assistent – Skövde

Semestervikarie/timvikarie.

Jag är en glad och positiv kvinna på 43 år och som bor i egen lägenhet. Jag behöver assistans med allt som hör till livet, så som stöd och hjälp vid förflyttningar, omvårdnad, och det som rör hemmet. Vardagar är jag på jobbet där man är med och assisterar, och på min fritid tycker jag b la om att träffa vänner över en kopp kaffe.

Du som söker är tjej/kvinna och har humor, är positiv, ansvarstagande och vill jobba för att jag ska få ett aktivt och innehållsrikt liv samt klara vardagen med allt vad det innebär. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt för mig.

Timvikariat med något schemalagt pass per månad. Under sommaren erbjuds semestervikariat vecka 26–32 ca 75%. Tjänstgöring dag, kväll helg samt jour på natten. Man jobbar mest dygnspass.
Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”ES” senast 2019-04-05 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

24 årig tjej i Falköping söker en personlig assistent i sommar.

Semestervikarie

Jag är en pigg och glad tjej på 24 år och som bor själv i lägenhet. På fritiden så tycker jag b la om att bada och att uppleva saker med alla sinnen. I min vardag så behöver jag hjälp med det mesta. Det innebär b la. personlig omvårdnad, sysslor i hemmet, förflyttningar och att medverka till att jag har en aktiv fritid. Som min assistent är du med i genomförande av motorisk, intellektuell och social stimulering.

Jag söker en person som är lugn och trygg i sig själv, flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov.  Då jag ibland träffar hästar och hundar kan du inte vara allergisk eller rädd. Erfarenhet från tidigare arbete med människor i någon form är bra med det är dina personliga egenskaper som är absolut viktigast.

1 semestervikariat vecka 27–33 med tjänstgöringsgrad ca 80%. Arbetstiden är dag, kväll, helg samt natt med väntetid/jour. Dygnspass/långa arbetspass är vanligt. Dagtid arbetar man två personliga assistenter.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med ditt personliga brev med referenser märkt ”AS” senast 2019-03-24 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassitans.remove-this.com

 

Varierande jobb som Personlig Assistent – Lidköping

1 semestervikarie

Du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarstagande. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. För att kunna assistera mig med kommunikation måste du behärska det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt.

Finnes: Varierande, roligt jobb som personlig assistent åt kille på 33 år. Arbetsuppgifterna varierar mellan omvårdnad, hushållsarbete och olika fritidsaktiviteter.

1 Semestervikariat vecka 24–33 ca 85 %.
Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour. Vi ger dig bredvidgång och introduktion i god tid så du kommer in i arbetet.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”FL” senast 2019-04-12 på e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com  

Heltidstjänst personlig assistent - Töreboda

1 tjänst

Jag är en glad och positiv kille på 22 år och som är lätt att umgås med. Just nu bor jag hemma med min familj i Töreboda där jag är mest, men ibland ingår det även att vara i Mariestad. Jag har många intressen och lever ett aktivt liv med b la styrketräning, jakt, och stort sportintresse.

Du som söker är kille mellan 20–30 år, du har humor och är en lyhörd person. Du har förståelse hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands, vara med vid aktiviteter och hjälpa till med vardagliga sysslor. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för mig. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs bil och körkort. Då det finns husdjur kan du inte vara allergisk.

1 tjänst 100% med schemalagd arbetstid dag, kväll samt var fjärde helg.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TM” senast 2019-03-24 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personlig Assistent till glad tjej i Töreboda

2 semestervikarier

Glad, pigg och positiv 31-årig tjej som bor i eget radhus. I arbetsuppgifterna ingår b la omvårdnad, laga mat och stötta vid matsituationer, och alla andra sysslor som förekommer i ett hem. Du kommer även att få assistera vid fritidsaktiviteter. Då man hjälper till med kommunikation är det viktigt att kunna svenska i tal och skrift.

Du som söker är tjej/kvinna och det är värdefullt att du är glad, och trygg i dig själv, flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för andras behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor är viktigt.

En semestervikarie vecka 28–31 samt en vecka 28–33 med tjänstgöring ca 71% på båda vikariaten. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Dygnspass är vanligt.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal
Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”OT” senast
2019-03-22 till arbetsgivaren via e
-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personlig Assistent till Lidköping

Timvikarie, semestervikarie

Jag är en 70-årig man som har personlig assistans och som bor i egen lägenhet. Arbetet går ut på att hjälpa mig i vardagen, exempelvis med sysslor i hemmet, omvårdnad och andra aktiviteter.  

Du som söker är positiv, glad, tar ansvar och tycker om matlagning. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam så du behöver god samarbetsförmåga.  Ingen utbildning krävs men tidigare erfarenhet av att arbeta med människor är ett plus. Stor vikt läggs vid att vi trivs tillsammans. Då du hjälper mig med kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Timvikariat med schemalagd tid över sommaren. Arbetstider är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med sovande jour. Det är vanligt med dygnspass. Du får gärna bo i Lidköping med omnejd. Tillträde omgående.

Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet. Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TL” senast 2019-03-28 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com