Personlig Assistent till kille i Skövde

1 Timvikarie.

Är en glad och pigg kille på 16 år och som bor med min familj. Är i skolan vardagar och söker en personlig assistent på eftermiddag, kväll och helg. Jag har många intressen och gillar b la att bada och bowla.

Du som söker är kille, har humor och är en lyhörd person. Du har förståelse för hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands, följa med och bada men även att hjälpa till vid andra aktiviteter både i och utanför hemmet. Det är meriterande om du har kännedom om epilepsi. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Du kan inte vara pälsdjurs allergiker.

Detta passar för dig att söka om du studerar eller söker mer tid. Du kommer att arbeta som timvikarie med arbetstid någon eftermiddagar/kväll i veckan, samt något/några helgpass per månad.

Kollektivavtal Personlig Assistent KFO-Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”KS” senast 2019-11-14 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

För att få arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs utdrag från belastningsregistret. Du beställer det på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.