Heltidstjänst personlig assistent Töreboda

1 tjänst

Jag är en glad och positiv kille på 21 år och som är lätt att umgås med. Just nu bor jag hemma med min familj i Töreboda där jag är mest, men ibland ingår det även att vara i Mariestad. Jag har många intressen och lever ett aktivt liv med b la styrketräning, jakt, och stort sportintresse.

Du som söker är kille mellan 20–30 år, du har humor och är en lyhörd person. Du har förståelse hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands, vara med vid aktiviteter och hjälpa till med vardagliga sysslor. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för mig. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs bil och körkort. Då det finns husdjur kan du inte vara allergisk.

1 tjänst heltid med schemalagd arbetstid dag, kväll samt var fjärde helg. Tillträde 29 oktober.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”EA” senast 2018-10-24 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig assistent till kvinna i Lidköping

1 tjänst

 

Jag är en 43-årig kvinna med utvecklingsstörning och som bor i egen lägenhet. Som assistent hos mig jobbar du hemma hos mig, hjälper mig med b la matlagning, städning och omvårdnad. Du är med mig på mitt arbete och fritidsaktiviteter som b la är ridning och cykling.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är glad, och trygg i dig själv. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.

1 tjänst ca 22% med tjänstgöring varannan lördag. Man jobbar dygnspass. Tillträde 29 oktober 2018. Du som söker får gärna ha möjlighet att jobba även som timvikarie. Du får brevidgång och introduktion.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”MT” senast 2018-10-26 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Jobba extra som personlig assistent till ung man - Tidaholm

Timvikarie

Jag är kille på 30 år och som bor i egen lägenhet. Jag sitter i rullstol och har autism.
Du assisterar mig med b la omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning samt andra aktiviteter. Tre dagar i veckan är jag på daglig verksamhet och när jag är ledig så tycker jag
b la om att lyssna på musik, bada och spela tevespel.

Du som söker är lugn och trygg i dig själv, och har sinne för ordning. Vi tror att du är punktlig, självgående utan att ta över, lyhörd, flexibel och har en positiv inställning som smittar av sig. Då jag ibland träffar djur kan du inte vara allergisk.
Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men det är inget krav. Det är viktigt att du som söker har god svenska i både tal och skrift då du hjälper mig med kommunikation.

Behovsanställning vid ordinarie assistenters ledighet, sjukdom osv. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med sovande jour/väntetid. Dygnspass förekommer. Tillträde efter överenskommelse.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”RT” senast 2018-10-26 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com