Extra jobb som personlig assistent - Lidköping

Timvikarie.

Jag är en 70-årig man som har personlig assistans och som bor i egen lägenhet. Arbetet går ut på att hjälpa mig i vardagen, exempelvis med sysslor i hemmet, omvårdnad och andra aktiviteter.  

Du som söker är positiv, glad, tar ansvar och tycker om matlagning. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam så du behöver god samarbetsförmåga.  Ingen utbildning krävs men tidigare erfarenhet av att arbeta med människor är ett plus. Stor vikt läggs vid att vi trivs tillsammans. Då du hjälper mig med kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Då detta är ett timvikariat så får du gärna ha annan sysselsättning, men har utrymme för att jobba extra. Arbetstider är förlagd till dag, kväll, helg samt natt med väntetid/sovande jour. Det är vanligt med dygnspass. Du får gärna bo i Lidköping med omnejd. Tillträde omgående.

Timvikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet. Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”LT” senast 2019-06-21 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Personlig assistent till busig kille i Falköping.

1 tjänst

Glad och nyfiken kille på 11 år söker dig som vill assistera mig hemma i min familj, i skolan eller där jag för närvarande befinner mig. Jag har flerfunktionshinder och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek. Mina assistenter är en förutsättning för att jag ska kunna leva mitt liv på mina villkor tillsammans med min familj, så det är viktigt att vi har kul ihop. Som personlig assistent gör du skillnad -på riktigt.

Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du ska vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Ingen särskild utbildning krävs utan stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Då det finns hund i hemmet så kan du inte vara allergisk. Krav är att behärska det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation.

1 tjänst med anställning för viss tid så länge uppdraget varar ca 77,5% med tillträde omgående. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt vaken natt på ett rullande 4 veckors schema. Du kommer att få god introduktion utav vana assistenter.

Vid ev. anställning måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ett sådant på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”JT” senast 2019-06-14 till arbetsgivaren på E-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Du som är pensionär, student eller har mycket fritid,

Timvikarie personlig assistent - Falköping

Vi söker dig som vill extra jobba som personlig assistent till en tjej i Falköping som bor i egen villa. En stor del av arbetet sker tillsammans med andra assistenter (både killar och tjejer) eftersom hon har dubbelassistans dagtid. Du bör ha humor, lätt för att läsa av och känna in andra människor, ha god självkännedom och vara trygg i dig själv och kunna samarbeta på ett bra sätt.

Arbetet innebär personlig omvårdnad (inga lyft) vardagliga sysslor i hemmet så som matlagning, tvätt och städning samt att delta i alla aktiviteter. Jobbet utförs också på den dagliga verksamheten och vid läger. Hon har egen bil som assistenterna kör så det är en tillgång om du har körkort.  Du behöver lära dig lite om teckenspråk för din del, kommunikationen innebär att tolka tecken och att du är lyhörd. Vi ser helst att du är intresserad av pedagogik då arbetet ställer krav på dig att vara initiativrik och skapa tillfällen för utveckling för vår medlem. Har du extra intresse av musik och dator så kan detta jobb ge dig många roliga utmaningar.

Introduktion startar snarast detta jobb passar dig som tänker studera eller vill trappa ner inför pensionen eftersom det ger möjligheter att jobba extra vid planerade ledigheter för ordinarie personal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.  Vi kommer ha löpande intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att ansöka.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”JE” senast 1 juni 2019 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig assistent – Skövde

1 Semestervikariat

Jag är en glad och positiv kvinna på 43 år och som bor i egen lägenhet. Jag behöver assistans med allt som hör till livet, så som stöd och hjälp vid förflyttningar, omvårdnad, och det som rör hemmet. Vardagar är jag på jobbet där man är med och assisterar, och på min fritid tycker jag b la om att träffa vänner över en kopp kaffe.

Du som söker är tjej/kvinna och har humor, är positiv, ansvarstagande och vill jobba för att jag ska få ett aktivt och innehållsrikt liv samt klara vardagen med allt vad det innebär. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt för mig.

Semestervikariat vecka 26–32 ca 75%. Tjänstgöring dag, kväll helg samt jour på natten. Man jobbar mest dygnspass. Efter sommaren finns möjlighet till fortsatt arbete som timvikarie med något schemalagt pass per månad.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”SE” senast 2019-05-31 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personliga Assistenter till Skara

Timvikarier

Poker och motorsportintresserad man bosatt i Skara söker två personliga assistenter. P g a muskelsjukdom så behövs stöttning i vardagssysslor så som hjälp med hygien, städning, tvätt och matlagning. Du kommer åka med och handla, följa med på aktiviteter som till exempel bil-träffar, åka till biblioteket, träna och ta en fika på stan.

Det är viktigt att du är lyhörd, lugn, pålitlig och kan ta egna initiativ. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt. Jag ser gärna att du som söker är kvinna/tjej och att du:

  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

  • Har körkort.

  • Ser långsiktigt på arbetet.

  • Är rökfri.

  • Goda kunskaper i matlagning

Bakgrund, ursprung och mångfald är en tillgång som berikar oss och som redan idag finns i arbetsgruppen.

Timvikarie med arbetstid dag, kväll, helg och natt. Jour/Väntetid finns. Tjänsten börjar som ett timvikariat, men som om allt fungerar övergår till en anställning för viss tid så länge uppdraget varar och då ligger tjänsterna på mellan 50–60 %.  Arbetspassen ligger vanligast mellan klockan 11,00–22,00 eller 22,00–07,00.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal. Tillträde efter överenskommelse

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TS” senast 2019-05-30 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@skaraborgsassistans.com

Personlig assistent till kille i Herrljunga

1 timvikariat/semestervikariat

Jag är en glad kille i 40 årsåldern med Downs syndrom. Har stöd av personlig assistent dygnet runt förutom dagtid då jag arbetar vid en daglig verksamhet.

Som personlig assistent hos mig så stöttar du mig i min vardag med b la personlig omvårdnad, matlagning och att sköta min lägenhet. Jag behöver även stöd i att leva ett aktivt liv och vara delaktig i samhällslivet. Jag deltar regelbundet i simning och bowling och tycker om sociala aktiviteter men behöver ibland motiveras till att komma iväg. 

Du som söker är lugn och trygg i dig själv, flexibel och kan ta egna initiativ men som också är mycket lyhörd för mina behov. Ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet inom personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten, och att personkemin stämmer. Då du hjälper mig med kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket. Jag kommunicerar med tecken som stöd/bilder så det är en merit om du har erfarenhet av det. Har du körkort är det en fördel.

Timvikariat vid ordinarie assistenters ledighet med arbetstid dag, kväll och natt med jour/väntetid. Veckorna 25–31 finns semestervikariat med schemalagd arbetstid måndag-torsdag ca 50%. Du får introduktion och bredvid gång för att komma in i arbetet.

Välkommen med din ansökan märkt ”NM” senast 2019-05-29 till arbetsgivaren på e-post elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Rekrytering sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.