Personliga assistenter till Tidaholm

1 tjänst samt 1 studieledighetsvikariat.

Jag är en 58-årig man som har personlig assistans och bor i eget hus. Du som söker ska kunna assistera mig med omvårdnad, träning, hjälp att sköta mitt hem och trädgård samt allt annat som hör till det dagliga livet.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är pålitlig, har ansvarskänsla samt ett gott humör. Det ingår i jobbet att följa med vid bad. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt för mig. Jag har bil så körkort är ett krav.

1 tjänst med tjänstgöring 76%. Schemalagd arbetstid på ett rullande fyra veckors schema. Arbetstiden är förlagd till dygnspass med väntetid/sovande jour på natten, samt ett dag-pass. Man arbetar varannan helg.
1 studieledighetsvikariat med tjänstgöring 50%. Schemalagd arbetstid på ett rullande fyra veckors schema. Schemalagd arbetstid dag, kväll och natt med väntetid/sovande jour. Dygnspass är vanligt. Man har ingen schemalagd arbetstid under helg på studieledighetsvikariatet.

Tillträde 1 september och tjänsten/vikariatet inleds innan med bredvid gång. Kollektivavtal Personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”AV” senast 2019-08-19 till arbetsgivaren SkaraborgsAssistans via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com 
Skriv i din ansökan vilken av tjänsterna du söker.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten/vikariatet kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Personlig assistent sökes för extra arbete till kille i Lidköping.

Timvikarie.

Du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarstagande. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. För att kunna assistera mig med kommunikation måste du behärska det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans som är viktigt.

Finnes: Varierande, roligt jobb som personlig assistent åt kille på 33 år. Arbetsuppgifterna varierar mellan omvårdnad, hushållsarbete och olika fritidsaktiviteter.

Tjänsten vi erbjuder  är på 65% och är under perioden 2019-08-13--2019-09-30. Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour. Vi ger dig bredvid gång och introduktion.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan märkt ”TF” senast 2019-08-04 på e-post info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com   

Personlig assistent till busig kille i Falköping.

1 tjänst

Glad och nyfiken kille på 11 år söker dig som vill assistera mig hemma i min familj, i skolan eller där jag för närvarande befinner mig. Jag har flerfunktionshinder och behöver därför hjälp under dygnets alla timmar. Du assisterar mig med b.la omvårdad, träning och lek. Mina assistenter är en förutsättning för att jag ska kunna leva mitt liv på mina villkor tillsammans med min familj, så det är viktigt att vi har kul ihop. Som personlig assistent gör du skillnad -på riktigt.

Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn. Du ska vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Ingen särskild utbildning krävs utan stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Då det finns hund i hemmet så kan du inte vara allergisk. Krav är att behärska det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation.

1 tjänst med anställning för viss tid så länge uppdraget varar ca 77,5% med tillträde omgående. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt vaken natt på ett rullande 4 veckors schema. Du kommer att få god introduktion utav vana assistenter.

Vid ev. anställning måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ett sådant på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”JT” senast 2019-08-05 till arbetsgivaren på E-post: info@skaraborgsassistans.com

 

Personlig Assistent till kille i Floby

Timvikarie.

Jag är en 31-årig kille med handikappet autism och mycket energi. Jag söker nu en personlig assistent som kan arbeta vid ordinarie assistents ledighet.

I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med bland annat personlig omvårdnad, aktiviteter, och träning i den dagliga verksamheten. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Med dig kan jag känna mig trygg då du är lyhörd för mina behov. Du är rökfri samt tycker om att röra på dig. Pga. arbetstiderna och allmänna kommunikationsmedel krävs tillgång till bil och körkort. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med autism, men viktigast av allt är att du är intresserad och villig att lära. Då det finns katt i hemmet kan du inte vara allergisk.

Tjänsten börjar som ett timvikariat, men som om allt fungerar övergår till ett långtidsvikariat på ca 70 %. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, helg och natt med sovande jour/väntetid. Vi tillämpar alltid introduktion innan man börjar arbeta.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”TT” senast 2019-08-09 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com