Personlig Assistent till kille i Floby

Timvikarie.

Jag är en 31-årig kille med handikappet autism och mycket energi. Jag söker nu en personlig assistent som kan arbeta vid ordinarie assistents ledighet.

I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig med bland annat personlig omvårdnad, aktiviteter, och träning i den dagliga verksamheten. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Med dig kan jag känna mig trygg då du är lyhörd för mina behov. Du är rökfri samt tycker om att röra på dig. Pga. arbetstiderna och allmänna kommunikationsmedel krävs tillgång till bil och körkort. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med autism, men viktigast av allt är att du är intresserad och villig att lära. Då det finns katt i hemmet kan du inte vara allergisk.

Tjänsten börjar som ett timvikariat, men som om allt fungerar övergår till ett långtidsvikariat på ca 50-60 %. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, helg och natt med sovande jour/väntetid. Vi tillämpar alltid introduktion innan man börjar arbeta.

Kollektivavtal Personlig Assistans KFO-Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”NJ” senast 2019-09-30 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent till tjej i Örebro

1 tjänst

Glad 25 årig tjej som bor i lägenhet i Örebro. I arbetsuppgifterna ingår b la. att assistera mig vid mitt jobb, fritid och även vara behjälplig med hushållssysslor samt allt annat som hör till det vardagliga livet.  

Du som söker är tjej, och du ska vara lyhörd och pålitlig. I vissa situationer, som när jag jobbar eller umgås med vänner är det viktigt att du kan ta ett steg tillbaka.  Jag har hund så du kan inte vara allergisk, och tidigare hundvana är ett plus. Då jag behöver assistans vid förflyttningar är det bra att du har god fysik. Jag kräver ingen formell utbildning utan det viktigaste är att personkemin fungerar. Körkort är ett krav.

1 tjänst med tillträde 23 september 2019 med tjänstgöringsgrad 70 %. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag men dygnspass samt något helgpass förekommer ibland.
Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”ÖA” senast 2019-10-10 till arbetsgivaren via e-post: info.skaraborgsassistans.com
Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Extra jobb som personlig assistent i Skövde.

Studerar du eller söker deltidsjobb? Då kanske detta är något för dig?

En pigg och aktiv kille på 15 år som bor med sin familj i hus.  Är i skolan dagtid vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på kvällar och helger. Det innebär hjälp vid
b la omvårdad, matsituationer och andra aktiviteter.

Du som söker är tjej/kvinna och det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Det är bra om du är lyhörd och du ska tycka om att röra på dig. Krav är att du är rökfri och behärskar det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera mig med kommunikation.

Söker 1 timvikarie som kan arbeta något kvällspass i veckan men främst helgpass.

Vid ev. anställning måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ett sådant på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”NS” senast 19-09-22 till SkaraborgsAssistans på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent till kvinna i Lidköping.

1 tjänst

Jag är en 44-årig kvinna med utvecklingsstörning och som bor i egen lägenhet. Som assistent hos mig jobbar du hemma hos mig, hjälper mig med b la matlagning, städning och omvårdnad. Du är med mig på mitt arbete och fritidsaktiviteter som b la är ridning och cykling.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är glad, och trygg i dig själv. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.

1 tjänst med tjänstgöring 68,13 %. Schemalagd arbetstid på ett rullande två veckorsschema. Varannan helg med dygnspass, samt dag,kväll och natt med väntetid/sovande jour på vardagar.
Även du som är intresserad av att arbeta som timvikarie är välkommen med en ansökan.

Tillträde omgånende eller efter överenskommelse. Du får bredvid gång och introduktion innan timvikariatets början.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”MT” senast 2019-10-04 ill arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com