Personlig Assistent till kvinnna i Lidköping

1 Tjänst

 

Jag är en 43-årig kvinna med utvecklingsstörning och som bor i egen lägenhet. Som assistent hos mig jobbar du hemma hos mig, hjälper mig med b la matlagning, städning och omvårdnad. Du är med mig på mitt arbete och fritidsaktiviteter som b la är ridning och cykling.

Du som söker är tjej/kvinna och jag värdesätter att du är glad, och trygg i dig själv. Flexibel och kan ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta med människor ser jag som viktigt.

1 tjänst ca 22% med tjänstgöring varannan lördag. Man jobbar dygnspass. Tillträde 18 augusti 2018. Du som söker får gärna ha möjlighet att jobba även som timvikarie. Du får brevidgång och introduktion.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kollektivavtal personlig assistent KFO-Kommunal.

Välkommen med ett personligt brev med referenser märkt ”MT” senast 2018-07-09 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

 

Personlig Assistent - Tidan

Timvikarie.

Jag är en man på 56 år och som bor i eget hus. Att arbeta som personlig assistent hos mig innefattar b la att vara ett stöd i omvårdnad, städning, matlagning, promenader och annat som ingår i det vardagliga livet.

Du som söker är gärna 30 år och uppåt och lugn och trygg i ditt förhållningssätt. Du tar egna initiativ, har en positiv livssyn och god förmåga att vara lyhörd. Ingen formell utbildning krävs utan det viktigaste är att vår personkemi fungerar. Då jag ibland träffar djur kan du inte vara allergisk.

Timvikarie vid andra assistenters sjukdom, ledighet et c. Arbetstiden är förlagd dag, kväll helg samt natt med sovande jour/väntetid. Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal

Välkommen med din ansökan med referenser märkt "TT" senast 2018-07-14 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com 

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Personlig assistent - Timmersdala

1 tjänst

Vill du jobba som personlig assistent? Har du gjort det förut, eller skulle det bli den första gången du prövar på? Det spelar ingen roll i det här jobbet. Det viktigaste är att du har tålamod, tycker om att ta ansvar och att arbeta med människor samt har mycket stark fysik.

Arbetsplatsen finns i Skövde kommun, nära Timmersdala. Brukaren är en multihandikappad kille på 24 år. Assistenterna jobbar alltid två och två.

1 tjänst 40 timmar per vecka med tillträde 2018-08-30. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, helg samt vakennatt.

Skicka din ansökan med referenser till arbetsgivaren märkt ”TT” senast den 24 augusti 2018 till arbetsgivaren SkaraborgsAssistans på e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
 

 

Personlig Assistent till kvinna i Mariestad

Timvikarie

 

Jag är en kvinna som bor på landet utanför Mariestad. Söker nu en personlig assistent som kan assistera mig med allt som ingår i mitt vardagliga liv. Jag har stort intresse för djur och natur.

Du som söker är man eller kvinna och gärna 40 år och uppåt. Jag värdesätter att du är lyhörd, pålitlig och är rökfri. Du har förståelse i hur det är att jobba hemma hos någon samt kunna anpassa dig till olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår bl. a att finnas till hands, vara med vid aktiviteter och hjälpa till med vardagliga sysslor på gården. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för mig. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs bil och körkort. Då jag har mycket djur b la hästar så kan du inte vara allergisk eller rädd.

Timvikariat med arbetstid dag, kväll, helg samt natt med sovande jour/väntetid.
Stor möjlighet till fast schemalagd tid finns. Tillträde efter överenskommelse.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal

Välkommen med din ansökan märkt ”TM” så snart som möjlighet men senast 2018-06-25 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Personlig Assistent –Skara

1 Vikariat

Jag är en kille, 24 år och som bor i egen lägenhet. Söker nu en personlig assistent som ska vara vikarie för en av mina ordinarie assistenter. I arbetsuppgifterna ingår att assistera mig där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar omvårdnad, vardagliga sysslor så som matlagning, städning och allt annat som hör till dagliga livet. Jag tycker b la mycket om musik och att fika.

Söker en assistent som är pålitlig, lugn, har ansvarskänsla samt ett gott humör. Du kan ta egna initiativ men är också mycket lyhörd för mina behov. Ingen utbildning krävs utan den personliga lämpligheten är avgörande.

1 vikariat med tjänstgöring ca 41 %. Arbetstiden är förlagd till ett dygn i veckan (fredag-lördag) samt extra tid vid andra assistenters ledighet etc. Jour/väntetid på natten. Tillträde juli 2018. Vikariatet inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skicka din ansökan med referenser och personligt brev märkt ”LS” senast den 6 juli 2018 till arbetsgivaren på e-post: elisabeth@remove-this.skarborgsassistans.remove-this.com