Personlig assistent till kille 7 år - Lidköping

Timvikarie

 

Jag är en glad kille på 7 år som tycker om lek och fart. Jag bor med familj, och gillar
b la att rida och bada. På vardagar är jag i skola och på fritids. Jag har en CP-skada som påverkar främst motoriken i benen och du kommer att få assistera mig med b la handräckning, förflyttningar, träning och lek. Då jag kommunicerar mycket så är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är en person som verkligen tycker om att arbeta med barn och är en lekfull person som kan ta initiativ och vara påhittig. Du ska även vara positiv, lyhörd och ansvarstagande. Då man hjälper till med förflyttningar och träning är det viktigt med god fysik. Du är rökfri och utan husdjursallergier. Körkort och bil är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det ett plus men din personliga lämplighet är viktigast.

Timvikarie med tjänstgöring främst på helger men även vardagseftermiddagar/kvällar kan bli aktuellt. Vid lov och träningsveckor erbjuds mer tid. Tillträde efter överenskommelse.

Vid ev. anställning kommer vi att begära ett utdrag från belastningsregistret ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”. Vi behöver detta innan du får börja arbeta.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Skriv ett personligt brev med referenser märkt ”LA senast 2018-09-19 till arbetsgivaren via e-post: elisabeth@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Personlig Assistent –Herrljunga

1 Vikariat

Jag är en glad kille i 40 årsåldern med Downs syndrom. Har stöd av personlig assistent dygnet runt förutom dagtid då jag arbetar vid en daglig verksamhet.

Jag söker nu en personlig assistent som kan stötta mig i min vardag med personlig omvårdnad, matlagning och att sköta min lägenhet. Behöver även stöd i de aktiviteter som jag deltar i regelbundet såsom simning, bowling och matlagningskurs. 

Söker en assistent som är lugn och trygg i sig själv, flexibel och kan ta egna initiativ men som också är mycket lyhörd för mina behov. Ålder har mindre betydelse men det är viktigt att vi passar ihop och att du förstår mig.

Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete. Körkort och bil ses som en merit. Stor vikt kommer dock läggas vid personlig lämplighet.

1 Tjänst med schemalagd arbetstid 20% Arbetstiden är förlagd till tisdagar. Möjlighet till att jobba mer tid finns.

Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal

Tjänsten inleds med bredvid gång då det är viktigt att du känner dig säker i de arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

Välkommen med din ansökan med referenser märkt ”NM” senast 2018-08-31 till arbetsgivaren via e-post: katarina@skaraborgsassistans.com