SkaraborgsAssistans söker personliga assistenter inför sommaren 2021.

Semestervikarier/timvikarier

Vi söker ett flertal sommarvikarier under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det gäller till flera orter där vi har medlemmar, b la Skövde, Töreboda, Falköping, Lidköping och Tidaholm men även andra orter kan bli aktuella. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Ibland kan det bli aktuellt med fortsatt arbete efter avslutat semestervikariat. Man kan redan nu börja arbeta som timvikarie.

I arbetet som personlig assistent assisterar du med personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. Du är även behjälplig i sociala aktiviteter som promenader och div. andra aktiviteter.Våra medlemmar är i olika åldrar, med olika funktionsvariationer.
Som personlig assistent behöver du ha ett genuint intresse av att hjälpa andra. Du behöver trivas i rollen att finnas där för någon annan och följa samt stötta i deras vardag. Vi ser att du som söker är lyhörd, positiv och flexibel. För att kunna jobba måste du ha fyllt 18 år. Körkort är ett krav till några arbetsställen men inte alla.  Då kommunikationen är viktig och att man i många situationer assisterar med kommunikation är det viktigt att du som söker behärskar det svenska språket väl.  Att du är rökfri och inte allergisk mot pälsdjur är en fördel. 
Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men det är framförallt din personliga lämplighet, och att man trivs tillsammans som är viktigt.

Arbetstiden varierar beroende på var man arbetar. Men behovet av personlig assistans finns oftast alla dagar och alla dygnets timmar. Så schemalagd arbetstid finns dag, kväll, helg, och natt med väntetid/vaken natt. Dygnpass med väntetid är vanligt.
Kollektivavtal Fremia – Kommunal. Rekrytering kommer fortgå under våren och vi kommer kontakta de sökande som blir aktuella för intervju.

Din ansökan gör du via vår hemsida under Gör en intresseanmälan  där du fyller i dina kontaktuppgifter samt laddar upp CV/personligt brev.

Hoppas att vi ses i sommar!

Vid ev. anställning hos personer under 18 år måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.