Idrotts och naturintresserad personlig assistent sökes till Töreboda

1 tjänst

Vi söker en personlig assistent till en 23 årig kille som bor i egen lägenhet centralt i Töreboda. Du som söker får gärna dela hans intresse för idrott, framför allt fotboll och golf, samt även styrketräning och jakt. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands, vara med vid arbetet, och andra vardagliga sysslor. Din personliga lämplighet och att personkemin stämmer är viktigt. Du kan inte vara husdjursallergiker.

Då detta är en mindre tjänst kanske det passar dig som studerar eller söker mer tid. En tjänst med tjänstgöringsgrad 43,10 %. Arbetstiden är förlagd till måndagar 07–19 samt var fjärde helg lördag 10–21 och söndag 10–20. Tillträde efter överenskommelse.

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju, och vi kommer kalla löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”LT” senast 2021-08-29 till arbetsgivaren på e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com 

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av medlemmarna själva. Vi är idag 49 medlemmar med ca 350 personliga assistenter och vi är själva arbetsledare för våra egna assistenter medan SkaraborgsAssistans har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Extra jobb som Personlig Assistent till kille i Skövde.

Timvikariat

Vi söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent till en pigg och aktiv kille på 17 år som bor med sin familj i hus.  Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på kvällar och helger. Det innebär hjälp vid b la omvårdad, matsituationer och andra aktiviteter. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk men även med tecken/bilder som stöd.

Vi söker dig som kan hantera oförutsedda förändringar, är fysiskt stark och med gott tålamod. Tycker du dessutom om att röra på dig och har förmåga att läsa av din omgivning så är du nog helt rätt person för jobbet. Krav är att du är rökfri och behärskar det svenska språket i tal och skrift då det ingår i arbetsuppgifterna att assistera med kommunikation. Du får gärna ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet inom personlig assistans men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten, och att personkemin stämmer. 

Detta jobb passar dig som söker extra timmar då det är ett timvikariat med arbetstid förlagd till 2-3 kvällar per vecka samt något helgpass.

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/  

Kollektivavtal personlig assistans Fremia-Kommunal.

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan märkt ”SN” senast 21-08-29 till SkaraborgsAssistans på e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com

 

Timvikarier till Tidaholm och Falköping

Vi söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent i Tidaholm och Falköping kanske studerar du eller har ett deltidsarbete.

Erfarenhet som personlig assistent är ett plus, men ej ett krav. Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete.
I arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som att stötta med personlig omsorg, förflyttningar och olika vardagssysslor. Körkort är ett plus.

Du får bredvid gång och introduktion innan ett ev. tillträde. Arbetstider är förlagda till dag, kväll, helg samt natt med väntetid. Dygnspass är vanligt.
På något ställe är även vaken natt aktuellt.

Du laddar upp ditt personliga brev/CV på vår hemsida under länken gör dinintresseanmälan:  https://www.skaraborgsassistans.com/assistent/intresseanmalan/application/

Kollektivavtal Personlig Assistans Fremia-Kommunal.
Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.