Personlig Assistent - Skara

Timvikarier

Poker och motorsportintresserad man bosatt i Skara söker två personliga assistenter. P g a muskelsjukdom så behövs stöttning i vardagssysslor så som hjälp med hygien, städning, tvätt och matlagning. Du kommer åka med och handla, följa med på aktiviteter som t ex bil-träffar, åka till biblioteket, träna och ta en fika på stan.

Det är viktigt att du är lyhörd, lugn, pålitlig och kan ta egna initiativ. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans är viktigt. Jag ser gärna att du som söker är kvinna/tjej och att du:

  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

  • Har körkort.

  • Ser långsiktigt på arbetet.

  • Är rökfri.

  • Goda kunskaper i matlagning.

Då personlig assistans är nytt för vår medlem kommer du att vara med från början av en helt ny personalgrupp och vi ser därför att du är en ödmjuk person av likande arbete.
Bakgrund, ursprung och mångfald är en tillgång som berikar oss och som redan idag finns i arbetsgruppen.

Timvikarie med arbetstid dag, kväll, helg och natt. Väntetid finns.
Tjänsten börjar som ett timvikariat, men som om allt fungerar övergår till en anställning för viss tid så länge uppdraget varar.
Arbetspassen ligger vanligast mellan klockan 11,00–22,00 eller 22,00–07,00.
Kollektivavtal Personlig assistent KFO – Kommunal. Tillträde efter överenskommelse

Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
 
Skicka din ansökan med referenser märkt ”SV” senast 2019-01-28 till arbetsgivaren via e-post: info@remove-this.skaraborgsassistans.remove-this.com